Adatvédelem

Adatkezelési nyilatkozat

#1. Az oldal web címe: https://www.csenkeildi.hu

#2. Az oldal adminisztrátora, tulajdonosa: Bakiné Csenke Ildikó

#3. Tulajdonos elérhetősége: Mobil: +36-70-884-33-36 ;  e-mail: csenkeildiko@icloud.com

#4. Email listára feliratkozók adatai: Név, E-mail cím  –  Az adatokat kizárólag a Google által fenntartott és üzemeltetett saját e-mail fiókban tároljuk. A fiók jelszó védett, amelyet a Google “erősként” minősített. A fiók általános biztonságát a Google szavatolja. Az adatokat csak a hírlevelezéshez szükséges időig, maximum 5évig tároljuk.

#5. Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, a törvényi kötelezettség kivételével.

#6. Az adatkezelés felügyeleti szerve a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Szabadság Hatóság, a honlap itt elérhető.  Telefonszámuk:  +36-1-391-1400. Adatkezelési panasz esetén szíveskedjék hozzájuk fordulni.

#7. Az adatok megsemmisítését a listára feliratkozó az csenkeildiko@icloud.com címre küldött üzenetben kérheti. Az adatok megsemmisítése után a kérelmezőt a beérkező e-mailre adott válaszban értesítjük.

#8. Az adatokat kizárólag kommunikációs és/vagy hírlevelezés céljára hasznosítjuk.

#9. A honlap nem használ saját gyártású ún. sütiket, a sütikre vonatkozó adatkezelésért a csenkeildi.hu domain tárhelyének fenntartója vállal felelősséget.

#10. A honlapunk ún. C-Panelje révén figyelhető meg az oldal forgalmi statisztikája, amelyben egyedi adat az IP-cím. Honlapunk vonatkozásában, saját érdekből, IP-címeket nem gyűjtünk, nem tárolunk.

aláírás: Bakiné Csenke Ildikó  s.k.