blog

Elmélyülés és elengedés.

 

Érezted már úgy, hogy 𝗲𝗹𝗳𝗮́𝗿𝗱𝘁𝗮́𝗹? Elengednél dolgokat? Nekem most kicsit ilyen ez az őszi 🍁  időszak… Még mindig erősen él bennem a kép -valószínű marad is, és ez így van jól!- mikor aggódva kértünk egy plusz ultrahang vizsgálatot Alexszel a pociban… és azt mondták baj van… sehova nem mehetek tovább, csak fel az osztályra… További megfigyelés, majd mentővel szirénázva szállítottak minket Veszprémbe, ahol pár óra további mérlegelés után végül sürgősségi császárral emelték ki Alexet 32 hetesen💙💜😭🙏

Azóta – két éve – minden nap csak róla és a családról szól. Sokat változtam, 𝗮́𝘁𝗲́𝗿𝘁𝗲́𝗸𝗲𝗹𝘁𝗲𝗺 dolgokat, sokkal többet gyakorlom a hálát, meg akarok élni minden pillanatot❣️ 𝗟𝗲𝘁𝗲𝗻𝗻𝗶 𝘃𝗮𝗹𝗼́𝘁𝗹𝗮𝗻 𝘁𝗲𝗿𝗵𝗲𝗸𝗲𝘁!! Olyanokat, amik még gyerekkoromból ragadtak bennem, teljesen feleslegesen! Tudjátok mire gondolok? 𝗠𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻𝗸𝗶𝗻𝗲𝗸 𝘃𝗮𝗻𝗻𝗮𝗸

.

Már nagyon jó úton vagyok… és sorsszerűen jött az aromaterápia, az illóolajok az utamba, mert nagyon sokat segítenek.💗 Jelenleg a 𝘁𝗼̈𝗺𝗷𝗲́𝗻 (F𝗿𝗮𝗻𝗸𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝘀𝗲) segít a legtöbbet abban, hogy igazán el tudjak mélyedni, meditálni és felszínre hozni, amit el szeretnék engedni… 🧘🏼‍♀️ De van nekünk egy csodálatos R𝗲𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲 olajkeverékünk is, amit minél hamarabb ki szeretnék próbálni szintén!

Hát nem csodálatos, hogy mindenféle érzés, hangulat vagy állapot kapcsán segítségül hívhatod az illóolajok erejét!? 𝗡𝗲𝗺 𝗶𝘀 𝗲́𝗿𝘁𝗲𝗺, hogy tudtam élni ilyen sokáig nélkülük!?

Nézzük miben segíthetnek neked is a Frankincense és Release olajok.

Frankincense (Tömjén)
A tudomány folyamatosan dokumentálja ennek az olajnak a gyógyító hatását. ⁣
Gyógyászati hatások: A terápiás minőségű tömjénnek gyulladáscsökkentő hatásai lehetnek, segíthet a reumás panaszokon és az osteoporosis-on.
Használat: A bőrápolásban nagyon hasznos, erős ránctalanító hatással bír, hasi fájdalmakra is alkalmazható, fog panaszokra, mentális problémákra és rovar csípésre is megoldást nyújthat. ⁣
Mentális hatása: Nyugtató, meditatív, relaxáló hatása van. Segít spirituálisan magasabb szintre emelkedni, érzékenyebbé válni.
♡ 
Release (Elengedés)
Ez az elengedés olaja és azt hiszem mindnyájunknak van mit elengednünk!
Tökéletes olaj, a testünkben lévő negatív érzések felszabadítására! Másodlagos olajként jól használható az emlékek felidézéséhez. Segít elengedni a haragot, csalódottságot és a megrekedtséget. Támogatja a szabadság és harmónia érzését.
Használd diffúzorban, rollerben ( gyerekeknek is szuper az érzelmekre), néhány mély lélegzet a tenyeredből, ha érzed, hogy elöntenek az érzelmek vagy pár csepp a fejed tetejére, hogy egész nap érezd.

Egy hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.