blog

Inner Child – Régi sérelmek elengedése az Inner Child illóolaj segítségével

Amit stresszként élünk meg, tulajdonképp a szervezetünk segélykiáltása. Jelzi, hogy túl sok fronton kell helytállni, amitől végül túlhajszoltnak érzed magad, ingerültebb vagy a kelleténél, vagy megragadtál egy helyzetben, esetleg meg is betegedhetsz.

Az “Inner Child” illóolaj segít feldolgozni a nehéz érzéseket, sejt szinten hat a raktározott és felesleges érzelmek kiszortírozásában.

Azokra a rossz érzésekre gondolok, amik képek vagy “kis videók” formájában élnek bennünk és peregnek le újra és újra. Mint például, ha valamelyik családtagod vagy barátod túl őszinte volt veled egyszer, és te még hónapokig hallod a kis hangot a fejedben, ahogy kritizál téged.

Sokan újra és újra felelevenítünk magunkban egy-egy régi sérelmet vagy szomorú helyzetet, ami a jelenben sincs ránk jó hatással, és talán jobb lenne végre elengedni őket…

Ehelyett sokszor megragadunk és egy olyan – általában nem pozitív – képet alkotunk magunkról, amitől szégyenérzetünk van, csalódottnak, lehangoltnak érezhetjük magunkat. Vagy alkotunk magunknak egy listát “dolgok, amiket, ha elérek elégedett leszek” címmel, és azon próbálunk meg minél több dolgot kipipálni, amitől szép lassan újra kimerülünk, stresszesek leszünk, kevesebb időnk jut a családra és a kapcsolatainkra.

Röviden és tömören: egy torzult én-képünk lesz. Ez pedig a környezetünkre is kihat.

Ezekről a romboló érzelmekről és sérelmekről beszélek, amik miatt folyton őrlődünk és mérlegelünk magunkban, hogy ki volt a hibás. Az egész az én hibám, vagy minden miattuk volt.

Egy másik probléma, amit mindez magával hoz, az az ingadozó energiaszintünk. Időszakok, amikor túlpörgünk, mindent meg akarunk csinálni és valósítani, amitől aztán jól kimerülünk és olyan napok következnek, amikor pedig szinte semmire nem vagyunk képesek.

Ezek mind a bennünk felgyülemlő stressz “tünetei”.

Szerencsére az Inner Child illóolaj-keverék nem csak egy véletlenszerűen összeállított blend, aminek kellemes az illata, hanem egy olyan tökéletes kompozíció, ami képes átjutni a vér-agy gáton és ott célzottan segít újraprogramozni a sejteket. Így támogat abban, hogy megszabadulj a rossz emlékektől és az érzelmi stressztől.

Ez természetesen egy hosszabb folyamat, de ami nagyszerű az illóolajokban, hogy velük van VÁLASZTÁSOD. Dönthetsz a használatuk mellett és ezzel segítesz a szervezetednek, ahelyett, hogy tovább terhelnéd mindenféle érzelmi és fizikai toxinnal.

𝗩𝗮́𝗹𝗮𝘀𝘇𝘁𝗵𝗮𝘁𝘂𝗻𝗸, hogy szeretettel törődünk magunkkal és felszínre hozzuk majd elengedjük a korlátozó érzéseket és emlékeket, vagy mindent a szőnyeg alá söprünk és várunk addig, amíg már túl késő lesz.

Ahogy egyre mélyebbre nézel magadban és egyre több réteget hámozol le magadról, ne aggódj azon , ha nem látsz még tisztán vagy nem lesz meg minden kérdésedre a válasz! Az elengedés része az is, hogy időt adsz magadnak és újra felteszed a kérdéseket.

☞Íme egy egyszerű tipp, amit kipróbálhatsz:

Tegyél néhány cseppet az 𝗜𝗻𝗻𝗲𝗿 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗱 illóolaj-keverékből a diffúzorodba!

Vagy alkalmazd helyileg a köldököd körül és a tenyeredbe cseppentve majd onnan közvetlen inhalálva! 𝘌́𝘯 𝘦𝘻𝘵 𝘢𝘫𝘢́𝘯𝘭𝘰𝘮! 💗

Gondolj közben azokra a negatív mintákra, amiket hordozol magadban, amik most is eszedbe jutottak, ahogy ezt a bejegyzést olvastad!

☞Tedd fel a következő kérdéseket magadnak:

🧘🏼‍♀️Milyen választásom van? Milyen előnyöm származik ebből a régi emlékből/mintából? Tudok vele azonosulni? Hasznomra van? Mi akadályoz meg abban, hogy elengedjem?

És ne legyél túl szigorú magaddal a válaszokat illetően! Adj időt, hiszen ezek az emlékek valószínű már elég régóta játszódtak benned újra és újra…

Használd minden nap diffúzorban vagy magadra kenve a következő 30 napban!

Azok az érzelmi minták, amik egy élet során belénkrögzültek, nem fognak teljesen eltűnni egy nap alatt!

Nem muszáj hinned benne, a tudomány már bizonyította, hogy működik. Csak használnod kell!

𝗞𝗶𝗽𝗿𝗼́𝗯𝗮́𝗹𝗻𝗮́𝗱 𝗲𝘇𝘁 𝗮𝘇 𝗼𝗹𝗮𝗷𝗮𝘁? 

Megveheted itt: http://www.csenkeildi.hu/tiszta_illoolajok/

🎥

Ha elakadsz, kérd a videós segítséget tőlem üzenetben Instagramon. @csenkeildi

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.