YL Csomagok és Start

Válaszd ki a csomagod és indulj el te is a Young Living életmód utadon!

Remélem te is épp olyan izgatott vagy most, mint, amikor én csatlakoztam!

Egyet mondhatok, nem bántam meg! Sőt, sokkal többet kaptam a termékektől, az üzleti modelltől és a közösségtől, mint amire számítottam!

Ezért javaslom, hogy vágj bele te is az üzleti részbe is, hiszen semmilyen plusz költséggel nem jár! Amint kiválasztod a kedvenc kezdőcsomagod és csatlakozol a hűségprogramhoz már el is indulhatsz a tanulás és fejlődés útján velem és az Essentials Academy mentorprogrammal!

“A Young Living üzletépítésbe rendszerint azok a tagok kezdenek, akik megtapasztalták az illóolajok különleges hatását, minőségét és azt a változást, amit ezzel az életedbe hozol. 

Igazán sikeres üzletépítők csak azokból lesznek, akik megértik és magukévá teszik ezt az új személetet, akik saját tapasztalataik alapján győződtek meg a termékek csodálatos hatásairól. Tehát az első lépés: először meg kell tapasztalnod az illóolajok hatását. Ha beleszerettél ebbe a világba, csak akkor tudsz tovább gondolkozni, elindulni az üzleti életben.

Ha végignézel a Young Living tagok listáján, feltűnő, hogy döntően mi nők építünk üzletet.
Ez nem jelenti azt, hogy egy férfi ne lehetne sikeres, vagy ne lenne helye a Young Livingnél, hiszen erre is van példa. Mégis azt látjuk, hogy ez az üzlet elsősorban nekünk nőknek és nőkről szól.

Talán azért, mert ebbe az üzletbe sok érzelem is vegyül, amit az illóolajok, a csodálatos illatok garantálnak.
Talán azért is, mert ez az üzlet a családról, a gyerekekről való gondoskodásról is szól.
Talán azért is, mert nagyon könnyen megtaláljuk egymással a hangot és sikeresen tudunk együttműködni, hisz ez az üzlet mindannyiunk és családunk egészségéről szól.

A siker kulcsa pedig éppen ez: csapatként dolgozni, összedolgozni, együtt haladni a mindannyiunk közös sikeréért.
Ez a vállalkozás minden olyan nőnek szól, aki a saját lábára szeretne állni és elindulni az anyagi függetlenséghez vezető úton, de azoknak is szól, akik csak egy kis extra jövedelmet szeretnének meglévő bevételeik kiegészítéséhez.” Essentials Academy

Hogy egyszerű és számodra a legkedvezőbb legyen az indulásod és az első vásárlásod, összeállítottam több induló csomagot is neked. 

Gondold át, hogy mire keresel megoldást! És válaszd ki a hozzád leginkább passzoló csomagot!

Mindegyik csomag min. 100 pontértékű. Így az üzleti STARTOD is biztosítva van. (opcionális)

Ha  úgy döntesz, hogy még csak ismerkednél a termékekkel és nem szeretnél üzletisként is indulni, akkor is választhatsz az alábbi csomagok közül!

 Később is eldöntheted, hogy csak vásárló maradsz, vagy mersz nagyobbat álmodni és belevágsz az üzleti részbe is!

Bárhogy döntesz, egy biztos: lépésről lépésre segíteni fogok neked!

Alig várom, hogy neked is segíthessek és megkezdjük a közös együttműködést! Bakiné Csenke Ildikó - YL Senior Star
Csak kattints a képre a regisztrációhoz és rendeléshez!

Az első csomag, amit leginkább ajánlok neked, az a cég által összeállított Prémium Kezdőkészlet.

Tartalmazza a 12 legnépszerűbb illóolajat, 2 tasak NingXia antioxidáns és vitamin itlat (farkasbogyó püré és gyümölcsök, alacsony GI), valamint egy általad választott diffúzort is! És még néhány kisebb meglepetést.

Ár érték arányban verhetetlen! Sokat tudsz spórolni, ha ezzel a csomaggal indulsz!

Neked és az egész családodnak is megoldást fog adni, sok-sok területen! Olyan, mint egy saját természet-patika az otthonodban! A legtöbben ezt választják az induláskor. Nem véletlen! Értéke kb. 280 euró.

Ára (csak): 180 euró (+ száll.)

Pontértéke: 100 PV

Hogy milyen ajándékokat kaphatsz mellé, arról a csomagok alatti videóban beszélek! 

Csak kattints a képre a regisztrációhoz és rendeléshez!

A második, általam ajánlott induló szett a legcukibb csomag, a gyerekekről szól! De a szülők is használhatják! 🙂

Tartalma: Feather the Owl baglyos diffúzor, Levendula (5ml), Thieves (5ml), Peace & Calming (5ml), Lemon (15ml), 3×72 Seedlings ultrasoft törlőkendő.

A tökéletes induló kombó, ha kisgyermeked van! Nyugodt alvás, immuntámogatás és a must have törlőkendő, ami olyan puha, mint a vaj és akár újszülött kortól használható.

Ára: 168 euró (+ száll.)

Pontértéke: 106 PV

Hogy milyen ajándékokat kaphatsz mellé, arról a csomagok alatti videóban beszélek!  + Kérd tőlem mellé szintén ajándékba a nyomtatott, gyermek receptek kártyát is! Nagyon cuki és nagyon hasznos is lesz!

Csak kattints a képre a regisztrációhoz és rendeléshez!

A harmadik csomag, ami mindannyiunknak a legnagyobb kincse, az EGÉSZSÉG csomag.

Az egész család fogyaszthatja (1-100+ korig) !

A D-vitamin (120 db) egyértelmű mennyire fontos, többek közt az erős immunrendszer szempontjából is! Napi adagja: 1 szem, rágható, kellemes ízű. (Gyermekek is fogyaszthatják.)

A NingXia (2×750 ml) farkasbogyó püré italról, pedig egy egész külön highlight-ot találsz nálam az Instagramon @csenkeildi . Antioxidáns- és vitaminbomba, csak természetes összetevőkkel és alacsony GI-el. Napi adagja: 30-60 ml / nap.

Rengeteg ENERGIÁD lesz, ha ezt a csomagot választod!

Ára: 128 euró (+ száll.)

Pontértéke: 102 PV

Hogy milyen ajándékokat kaphatsz mellé, arról a csomagok alatti videóban beszélek! 

Csak kattints a képre a regisztrációhoz és rendeléshez!

A negyedik csomag, ami sokunk nagy kedvenceit tartalmazza! 

Azt hiszem a mai rohanó hétköznapokban, mindannyiunknak jól jön egy kis érzelmi támogatás, stresszoldás, hangulatjavítás és a pozitív énképünk támogatása. Igaz vagy igaz!?

Képzeld el, ahogy egy kimerítő nap után elindítod ezt a gyönyörű diffúzort (a csakráink színeiben is világíthat) valamelyik olajjal! Mmmm, már önmagában ez segíteni fog, hogy ellazulj és töltődj! Azonban az olajok kifejtik a terápiás hatásukat is!

Stress Away (15 ml) – azt hiszem a neve mindent elárul! És az illata is isteni!

Acceptance (5 ml) – Belső öröm, hála, önelfogadás! Mindezt támogatja, ez tudományosan bizonyított. Nagyon különleges és értékes olaj!

Desert Mist Diffúzor + 2 olaj. Citronella (5ml) és Orange (5 ml) A citrusos olajok mindig jó választások, ha egy kis frissességre és hangulatjavításra vágysz. Nem lehet nem szeretni őket!

Órákig tudnék mesélni erről a csodálatos szettről! És ha követed az Instagram sztorikat @csenkeildi , itt meg is teszem. 🙂

Ára: 166 euró (+ száll.)

Pontértéke: 109 PV

Hogy milyen ajándékokat kaphatsz mellé, arról a csomagok alatti videóban beszélek! 

Csak kattints a képre a regisztrációhoz és rendeléshez!

Ötödik csomag!

Szép bőr!

Lehetséges, hogy ez a szett lesz a gyönyörű bőröd titka egy életre!

Tudod mit tartalmaz!?

Az egyik kedvenc, arcápolásban is használt illóolajamat, a tömjént, vagyis Frankincense (5 ml).

A tudomány óriási figyelmet fordít a tömjénre! Számos, egészségre pozitív hatása van! A szép bőr, csak az egyik!

Must have luxusolaj! 

És két további – nők kedvence – terméket is!

Bloom Collagene Complete (10x 50 ml) 10 000 mg folyékony peptan, tengeri kollagént biztosít! Farkasbogyó-levet, CoQ10-et, vitaminokat és illóolajokat is tartalmaz. Ragyogó szépséget és feszes bőrt biztosíthat neked is minden nap!

Fedjük el picit a bőrhibákat! Tudhatod, hogy nagy híve vagyok a sminkelésnek… Itt a Savvy folyékony alapozó! Tiszta, vegán formula! Nagy színválaszték. Közepestől teljes fedést érhetsz el vele! Krémes és könnyű! Káros anyagoktól mentes! Szent szantálfa illóolajjal és avokádó olajjal, amiket a bőr szeret! Egyértelmű, hogy ki kell próbálnod!

Ára: 144 euró (+ száll.)

Pontértéke: 101 PV

Hogy milyen ajándékokat kaphatsz mellé, arról a csomagok alatti videóban beszélek!